Σχολική Εκδρομή στους “Μικρούς Ήρωες” με Θέμα “Μέλι, το Θαύμα της Φύσης”

Στις 31 Οκτωβρίου, οι δασκάλες Κατερίνα Αντωνίου, Μαρία Παράφορου, Μαρία Οντούλη και Μαρία Γερογιάννη διοργάνωσαν μια εκπαιδευτική εκδρομή με τους μαθητές των Α και Β Τάξεων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας προς τον προορισμό “Μικροί Ήρωες,” όπου περιηγήθηκαν σε έναν εκπαιδευτικό και αξιοθαύμαστο κόσμο, με κύριο θέμα “Μέλι, το Θαύμα της Φύσης.”Η εκδρομή αυτή αποτελούσε μία ευκαιρία για τους μαθητές να εξερευνήσουν τη μαγεία του μελιού και της φύσης. Κατά τη διάρκεια της εκδρομής, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διαδραστικά προγράμματα που εστίαζαν στη διαδικασία παραγωγής του μελιού, τον ρόλο των μελισσών στο οικοσύστημα, και τη σημασία του μελιού στην διατροφή μας.
Οι μαθητές ενθουσιάστηκαν με τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες που προσφέρθηκαν από τους “Μικρούς Ήρωες,” και η εκδρομή αυτή αποτέλεσε μία μοναδική ευκαιρία για την εκπαίδευση των μαθητών σε ένα ζωντανό και αναδραστικό περιβάλλον.
Το 5ο Δημοτικό Σχολείο εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες του προς τους “Μικρούς Ήρωες” για την υποδοχή και την εκπαιδευτική εμπειρία που προσέφεραν.