Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή των Α και Β τάξεων του 5ου δημοτικού σχολείου Αλεξάνδρειας στις 21 Δεκεμβρίου 2023 ήταν μια αξέχαστη εκδήλωση γεμάτη χαρά και δημιουργικότητα. Οι μικροί μαθητές παρουσίασαν με ενθουσιασμό το θεατρικό “Χριστουγεννιάτικοι μπελάδες,” ενσαρκώνοντας με επιτυχία τη μαγεία του βιβλίου “Ο Αη Βασίλης και οι 83 αρουραίοι” του Ε. Τριβιζά.

Μετά την εκπληκτική θεατρική εμπειρία, η χαρά επεκτάθηκε με τη μοιρασιά δώρων στα παιδιά. Η συνεργασία με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων φάνηκε καθοριστική, επιτρέποντας την υλοποίηση διασκεδαστικών δραστηριοτήτων και face painting. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν κεράσματα με χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα.
Το χριστουγεννιάτικο bazaar με τις δημιουργίες των παιδιών και τη συνεισφορά των γονέων πρόσθεσε έναν ακόμη διασκεδαστικό παράγοντα. Έτσι, η γιορτή ανέδειξε την αλληλεπίδραση μεταξύ μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων, δημιουργώντας ένα αξέχαστο χριστουγεννιάτικο πνεύμα που θα μείνει στις καρδιές τους για πολλά χρόνια.